1500 3M odstraňovač graffiti, 500 ml, neobsahuje NEP ani NMP, na plastové, natřené nebo lakované povrchy

Kód: 7000082039
Značka: 3M
963,10 Kč / ks 795,95 Kč bez DPH
1-2 týdny
Můžeme doručit do:
9.5.2024
Možnosti doručení

1500 3M odstraňovač graffiti, 500 ml, neobsahuje NEP ani NMP, na plastové, natřené nebo lakované povrchy

Detailní informace

Detailní popis produktu

1500 3M odstraňovač graffiti, 500 ml, neobsahuje NEP ani NMP, na plastové, natřené nebo lakované povrchy
  • odstraňovač graffiti z plastových, natřených nebo lakovaných povrchů, který je účinný na aerosolové spreje, značkovače, rtěnky, pastelky a disperzní barvy
  • Kapalná forma rozpouštědla umožňuje rychlé proniknutí a rozrušení graffiti
  • Neobsahuje NEP (N-Ethyl-pyrrolidon) ani NMP (N-Methyl-2-pyrrolidon), které se často používají v jiných odstraňovačích graffiti a které mohou představovat významné ohrožení pro zdraví
  • Vydává jen slabý zápach, což zvyšuje pohodlí uživatele a efektivitu jeho práce – oproti tradičním chemickým odstraňovačům, které vypouštějí silný zápach a škodlivé výpary.
  • Nízký dopad na životní prostředí, protože výrobek neobsahuje aromatická, alifatická ani chlorovaná rozpouštědla
  • Složení 3M™ odstraňovače graffiti 1500 bylo vytvořeno pro bezpečné a účinné odstranění graffiti z většiny plastových povrchů a z většiny natřených či lakovaných povrchů, a to bez jejich poškození. Účinkuje na širokou škálu materiálů používaných na graffiti, včetně aerosolových sprejů, značkovačů, rtěnek, pastelek a disperzních barev.

    Kapalná forma rozpouštědla umožňuje rychlé proniknutí a rozrušení graffiti. Díky vysokému bodu varu se vypařuje do atmosféry pomaleji, což zvyšuje účinnost, prodlužuje funkčnost a snižuje celkové náklady. Na rozdíl od jiných prodávaných prostředků na odstranění graffiti tento výrobek neobsahuje NEP (N-Ethyl-pyrrolidon) ani NMP (N-Methyl-2-pyrrolidon), které mohou představovat závažné ohrožení zdraví. Vydává jen slabý zápach, což zvyšuje pohodlí uživatele a efektivitu jeho práce – oproti tradičním chemickým odstraňovačům, které vypouštějí silný zápach a škodlivé výpary. Nízký dopad na životní prostředí, protože výrobek neobsahuje aromatická, alifatická ani chlorovaná rozpouštědla.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přípravky na čištění, úklid a údržbu
Hmotnost: 0.845 kg

Video

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: