3000 3M odstraňovač graffiti, 500 ml, neobsahuje NEP ani NMP, na zdivo, beton a porézní povrchy

Kód: 7100030784
Značka: 3M
870,56 Kč / ks 719,47 Kč bez DPH
1-2 týdny
Můžeme doručit do:
9.5.2024
Možnosti doručení

3000 3M odstraňovač graffiti, 500 ml, neobsahuje NEP ani NMP, na zdivo, beton a porézní povrchy

Detailní informace

Detailní popis produktu

3000 3M odstraňovač graffiti, 500 ml, neobsahuje NEP ani NMP, na zdivo, beton a porézní povrchy

3M™ Odstraňovač graffiti 3000 je určen pro bezpečné a efektivní odstranění graffiti ze zděných a betonových povrchů. Účinkuje na širokou škálu materiálů používaných na graffiti, včetně aerosolových sprejů, značkovačů, pastelek a disperzních barev. Kapalná forma rozpouštědla umožňuje rychlé proniknutí a rozrušení graffiti.
 
Díky vysokému bodu varu se vypařuje do atmosféry pomaleji, což zvyšuje účinnost, prodlužuje funkčnost a snižuje celkové náklady. Na rozdíl od jiných prodávaných prostředků na odstranění graffiti tento výrobek neobsahuje NEP (N-Ethyl-pyrrolidon) ani NMP (N-Methyl-2-pyrrolidon), které mohou představovat závažné ohrožení zdraví. Vydává jen slabý zápach, což zvyšuje pohodlí uživatele a efektivitu jeho práce – oproti tradičním chemickým odstraňovačům, které vypouštějí silný zápach a škodlivé výpary. Nízký dopad na životní prostředí, protože výrobek neobsahuje aromatická, alifatická ani chlorovaná rozpouštědla.
 
  • Odstraňovač graffiti ze zděných a betonových povrchů, který je účinný na aerosolové spreje, značkovače, pastelky a disperzní barvy.
  • Kapalná forma rozpouštědla umožňuje rychlé proniknutí a rozrušení graffiti
  • Neobsahuje NEP (N-Ethyl-pyrrolidon) ani NMP (N-Methyl-2-pyrrolidon), které se často používají v jiných odstraňovačích graffiti a které mohou představovat významné ohrožení pro zdraví
  • Vydává jen slabý zápach, což zvyšuje pohodlí uživatele a efektivitu jeho práce – oproti tradičním chemickým odstraňovačům, které vypouštějí silný zápach a škodlivé výpary.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přípravky na čištění, úklid a údržbu
Hmotnost: 0.845 kg

Video

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: