3748 tavné lepidlo 3M pro elektrotechnické účely, 10kg, 70 x 25,4 mm

Kód: 7100005566
Značka: 3M
15 673,12 Kč / ks 12 952,99 Kč bez DPH
2 týdny
Můžeme doručit do:
13.5.2024
Možnosti doručení

3748 tavné lepidlo 3M pro elektrotechnické účely, 10kg, 70 x 25,4 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

3748 tavné lepidlo 3M pro elektrotechnické účely, 10kg, 70 x 25,4 mm

Houževnaté a pružné tavné lepidlo s mimořádnou schopností odolávat tepelným šokům při nízké teplotě.

Tavné lepidlo 3748 zajišťuje trvanlivost a poskytuje jistotu kromě schopnosti odolávat tepelným šokům.

Tavné lepidlo 3M™ 3748 je houževnaté a pružné tavné lepidlo s mimořádnou schopností odolávat tepelným šokům při nízké teplotě, díky čemuž může dosáhnout optimálního přilnutí při kolísání teplot. Toto tavné lepidlo vyrobené z termoplastické pryskyřice se 100% obsahem sušiny nabízí výjimečnou trvanlivost lepeného spoje pro širokou škálu aplikací.

  • Vykazuje schopnosti odolávat tepelným šokům při nízké teplotě a zajišťuje tak optimální a dlouhodobou přilnavost
  • Dobrá odolnost vůči vysokým teplotám zajišťuje trvanlivost spoje při kolísání teplot
  • Mimořádné elektrické vlastnosti nabízí ideální řešení pro použití v oblasti elektrotechniky
  • Nekorozivní vlastnosti zajišťují dlouhodobou kvalitu a pevnost lepidla
  • Vysoká pevnost při odlupování zajišťuje trvalou pevnost a pružnost spojů

 

Zajišťuje trvanlivost a poskytuje jistotu Kromě schopnosti odolávat tepelným šokům při nízké teplotě má tavné lepidlo 3M™ 3748 také dobrou odolnost vůči vysokým teplotám, díky čemuž představuje spolehlivé řešení pro lepení v prostředích s vysokou teplotou bez bobtnání či deformace. Co se týče složení tohoto tavného lepidla, má i mimořádné elektrické vlastnosti, takže je vhodné pro použití v oblasti elektrotechniky. Důvodem, proč je tavné lepidlo 3M™ 3748 vhodným řešením pro elektrotechnické účely, jsou jeho nekorozivní vlastnosti, které zajišťují dlouhodobou kvalitu a pevnost lepeného spoje. Kromě toho se vyznačuje i vysokou pevností při odlupování zajišťující trvalou pevnost a pružnost spojů. Lepidlo lze lepit na celou řadu podkladů, zejména na materiály, které jsou normálně obtížně lepitelné, jako je polypropylen a polyetylen. Doporučené použití Tavné lepidlo 3M™ 3748 lze použít v řadě průmyslových odvětvích, jako je automobilový průmysl, stavebnictví, výroba nábytku, velkoplošné obrazovky, spotřební zboží, výroba speciálních vozidel, přeprava, armádní účely, maloobchodní prodej, elektronika, zpracování dřeva a balicí technika. Doporučené použití pro tento výrobek: Elektronika Plasty Dřevo Pěny Textilie Lepenka Co jsou to tavná lepidla Tavná lepidla jsou termoplastické pryskyřice se 100% obsahem sušiny. Konstrukce těchto lepidel umožňuje, že je možné je po vytvrzení působením dostatečně vysokých teplot znovu roztavit. Výhoda tavných lepidel spočívá v tom, že je na rozdíl od mechanických spojů a lepicích pásek mezi lepenými povrchy nejde prakticky vidět. Tavná lepidla se při zahřátí roztaví a rychle vyplní spáry a pokryjí lepený povrch. Po nanesení na povrch zchladnou, ztvrdnou a během několika sekund dosáhnou příslušné pevnosti spoje. Díky krátké době zpracovatelnosti můžete se slepenými díly ihned pracovat, takže nemusíte používat žádné svorky nebo upínací prvky a navíc ušetříte čas a energii potřebné ke schnutí. Lepidlo, které předčí vaše očekávání Objevte výhody tavného lepidla 3M™ 3748, jehož složení zajišťuje pružnost a dokáže splnit vaše požadavky v oblasti lepení.

 

Balení: 10 kg

Tepelná odolnost: 79 °C

Průměr tyčinky: 203 mm

Délka tyčinky: 302 mm

 Doba zpracovatelnosti: 50 sekund

Forma: Sypná tekutina

Metoda aplikace: sprej

Odolnost vůči teplu: 175 Degree Fahrenheit

 

Země původu: USA

Doplňkové parametry

Kategorie: Tavná lepidla a pistole na lepidlo
Hmotnost: 0.1 kg
Forma: Sypná tekutina
Pevnost ve smyku: 250 PSI
Typ lepidla: Polypropylén
Doba zpracovatelnosti: 50 sekund
Forma Produktu: Přilnavé
Metoda aplikace: Sprej, Ruční proces
Nastavení teploty pro tavnou pistoli EC: 4
Obory: Automobilismus, Doprava, Reklama, Stavebnictví, Všeobecný průmysl, Elektronika, Zpracování dřeva, Balení, Nábytek, Spotřební zboží, Speciální vozidlo, Vojenské a vládní, Maloobchodní
Odolnost vůči teplu: 79 °C
Velikost kontejneru (metrické jednotky): 10 Kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: