3764/Q tavné lepidlo 3M na plasty, 5 kg (170 tyčinek)

Kód: 7100008178
Značka: 3M
6 122,16 Kč / balení 5 059,64 Kč bez DPH
1-2 týdny
Můžeme doručit do:
26.4.2024
Možnosti doručení

3764/Q tavné lepidlo 3M na plasty, 5 kg (170 tyčinek)

Detailní informace

Detailní popis produktu

3764/Q tavné lepidlo 3M na plasty, 5 kg (170 tyčinek)
 
Transparentní, vysoce účinné lepidlo pro mnoho druhů umělých hmot, skla a dřeva. Vhodné především pro ABS, polymetylmetakrylát (PMMA), polyolefiny, polystyren, polyester a polykarbonát. Dobrá rázová pevnost.
 
Naše 3M™ tavné lepidlo 3764 je čiré termoplastické lepidlo se 100% sušiny schopné spojovat mnoho různých plastů včetně polyolefinu. Toto tavné lepidlo má takové složení, aby bylo pružné při nízkých teplotách, a vytvořili jsme ho tak, aby poskytovalo skvělé vlastnosti pro širokou škálu aplikací a odvětví.
 
  • Termoplastické lepidlo se 100% sušiny umožňuje úpravy v průběhu času a vyhoví tak požadavkům různých projektů
  • Díky svému složení je pružné při nízkých teplotách, což usnadňuje úpravu a umístění v průběhu aplikaci
  • Odolnost vůči nárazům je zárukou dlouhodobé trvanlivosti
  • Snadné odlepení bez jakýchkoliv zbytků lepidla znamená efektivní čištění

 

Spoj, na který se můžete spolehnout Vytvořili jsme 3M™ tavné lepidlo 3764 tak, aby se vyznačovalo dobrou pevností ve smyku a při odtrhování. Navíc, abychom vyhověli požadavkům různých projektů, vytvořili jsme toto lepidlo takové, aby umožňovalo úpravy a přemisťování. Naše tavné lepidlo 3764 se vyznačuje vynikající odolností vůči nárazům, dlouhodobou trvanlivostí a houževnatostí, takže vytváří trvalé spoje. Také jsme vymysleli 3M™ Scotch-Weld 3764 jako čiré tavné lepidlo schopné spojovat mnoho materiálů, včetně akrylátu, keramiky, pěny, skla, polykarbonátu, polyetylénu, polypropylénu a polyvinylchloridu (PVC). Doporučené aplikace 3M™ Tavné lepidlo 3764 se může používat v různých odvětvích, včetně automobilového průmyslu, dopravy, letectví s kosmonautiky, čalounění, armády, oken, audio systémů, výstavby a elektroniky. Tento výrobek se může používat při široké škále aplikací, jako například: Montáž Připojování Zajišťování Opravy Zalévání Lepení panelů Uspořádání vodičů Spojování do svazků Utěsňování Zapouzdřování Vyztužení Lepení pěny Tmelení Balení Co byste měli vědět o tavných lepidlech Tavná lepidla jsou termoplastické pryskyřice se 100 % sušiny. Tato lepidla jsou vyrobena tak, aby se po spojení opět roztavila při vystavení dostatečně vysoké teplotě. Výhodou tavných lepidel je, že na rozdíl od mechanických spojovacích prostředků a těsnicích pásek jsou mezi povrchy v podstatě neviditelná. Naše tavná lepidla zkapalní při zahřátí, rychle vyplní mezery a smáčí spojované povrchy. Po jejich aplikaci na povrch zchladnou, ztvrdnou a dosáhnou své pevnosti spoje v průběhu několika sekund. Díky jejich rychlé zpracovatelnosti může pohybovat sestavou okamžitě po aplikaci, což znamená, že nepotřebujete žádné svorky, přípravky a další čas i energii na sušení. Navržena, aby vyhověla vašim potřebám 3M™ Tavná lepidla 3764 se vyrábějí tak, aby splnila potřeby široké škály odvětví, kde nabízejí pružný a přesto odolný spoj. Naše kompatibilní tavná lepidla jsou výrazem našeho odhodlání poskytovat vám trvalá a spolehlivá řešení připravená vyhovět požadavkům vašeho projektu.

 
Balení: 5 kg
Počet tyčinek v balení: 170 
 
Tepelná odolnost: 210oC
Průměr tyčinky: 16 mm
Délka tyčinky: 203 mm
 
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Lepidla
Hmotnost: 5 kg
Aplikace: Lepení plastů včetně PP a PE, Sestava laminace velkých ploch, Spojování malými spoji, Uchycení a zdobení, Utěsňování, zalévání a zapouzdřování elektroniky
Oblast použití: Automotive, Balení, Doprava, Elektronika, Nábytek, Reklama, Speciální vozidla, Spotřební zboží, Stavebnictví, Všeobecný průmysl, Zpracování dřeva
Barva: Čirá
Chemická odolnost: Velmi dobrá
Odolnost proti UV: Velmi dobrá
Odolnost proti vlhkosti: Dobrá
Teplotní odolnost: + 60°C
Forma: EVA
Manipulační pevnost: 40 s
Pevnost ve smyku: 390 psi
Teplota tavení: 220°C
Typ spoje: Trvalý
Úplný čas vytvrzení: 24 hodin
Typ: Tavné lepidlo
Výrobce: 3M

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: