3792/Q Low Melt čiré tavné lepidlo 3M se sníženou teplotou tání, 5 kg (170 tyčinek)

Kód: 7000000880
Značka: 3M
5 827,28 Kč / balení 4 815,93 Kč bez DPH
1-2 týdny
Můžeme doručit do:
11.4.2024
Možnosti doručení

3792/Q Low Melt čiré tavné lepidlo 3M se sníženou teplotou tání pro univerzální použití, 5 kg (170 tyčinek)

Detailní informace

Detailní popis produktu

3792LMQ  Tavné lepidlo 3M se sníženou teplotou tání

Zdokonalený „horký spoj“ při aplikaci za snížených teplot tavení. Lepidlo se hodí na lepení různých materiálů. Spojuje dřevo, poštovní balíky, vystavované výrobky, vlnitou lepenku, polyolefiny a další lechké materiály.

Vyvinuli jsme tavné lepidlo 3M™ Scotch-Weld™ 3792 jako čiré lepidlo ve verzích jako horkotavné a nízkotavné lepidlo , které účinně spojují tepelně citlivé materiály jako je dřevo a lakovaný papír k nábytku a čalounění a jiným lehkým materiálům.

Uživateli při "ukápnutí" lepidla nehrozí díky výrazně nižší teplotě popálení.

  • Po zaschnutí je čiré a má čistý vzhled
  • Prodloužená doba přilnutí umožňuje přizpůsobit nastavení a polohování
  • 3792: Čiré, víceúčelové pro dřevo, textilie, čalounění a ostatní lehké materiály
  • 3792LM: Verze nízkotavného lepidla pro tepelně citlivé povrchy, jako je potažený papír a reklamní materiály
  • Vynikající lepidla typu "Go-to" pro reklamní materiály, utěsňování kartonů, nábytek, čalounění a obrábění dřeva

 

Naše multifunkční lepidlo má dobu zpracovatelnosti 40 - 50 sekund, což umožňuje úpravu umístění lepených předmětů na dřevě, polyethylenu, polypropylenu, krabicích z vlnité lepenky a lehkých materiálů na nábytku, čalounění a drobnostech. Jeho téměř okamžitá schopnost lepení snižuje dobu výroby pro montáž POP, jakož i spojování, připevňování, zajišťování, opravy, zalévání, lepení panelů, uspořádání vodičů, spojování do svazků, utěsňování, zapouzdřování, vyztužování , lepení pěny a balení. Vyrábíme 3M tavné lepidlo 3792 z termoplastické pryskyřice se 100 % sušiny pro použití s našimi 3M™ aplikátory na tavná lepidla Scotch-Weld™ LT, LT Quadrack nebo EC, v závislosti na verzi. Jako sloučenina s nízkým obsahem těkavých organických látek (VOC) toto lepidlo minimálně zapáchá, když je zahřáté, čímž napomáhá k lepšímu pracovnímu prostředí. Tento termoplastické lepidlo má vynikající odolnost proti teplotnímu šoku, tepelnou odolnost, elektrické izolační vlastnosti a je nekorodující. O tavných lepidlech Horkotavná lepidla / tavné lepicí tyčinky mají relativně vysoký bod tání za horka, který se pohybuje v rozmezí přibližně 250 až 380 °F (121 až 196 °C), v závislosti na složení, a aplikují se pomocí vysokoteplotních tavicích aplikátorů, které jsou obvykle označovány jako tavné pistole. Horkotavná lepidla umožňují téměř okamžité spojení mezi mnoha plasty, papírem a dřevem, ale když je spoj znovu zahřátý, některé druhy změknou, což umožní oddělit od sebe lepené povrchy. Vlastnost tavných lepidel – rychlé přilepení – urychluje provozní operace v oblasti balení a výroby. Nízkotavná lepidla / tavné lepicí tyčinky mají relativně nízký bod tání, který se pohybuje v rozmezí přibližně 170 až 250°F (76 až 121°C), v závislosti na složení, a aplikují se pomocí nízkoteplotních tavicích aplikátorů, které jsou obvykle označovány jako tavné pistole. Nízkotavná lepidla jsou prospěšná v tom, že mohou být použita pro materiály citlivé na lepení za horka, jako jsou pěnové materiály a řada plastů. Umožňují téměř okamžité spojení, ale když je spoj znovu zahřátý, některé druhy změknou, což umožní oddělit od sebe lepené povrchy. Agresivní povaha nízkotavných lepidel z hlediska přilnavosti urychluje výrobní a montážní práce, které zahrnují tenkostěnné kovy, některé plasty a jiné nevláknité materiály po účely budování policových sestav, květinové výstavy a hobby projekty. Tato lepidla se rovněž používají při procesech ve výrobě, montáži a balení, ve výrobě oken, dveří, ve stavebnictví, dopravě, elektronice a dalších odvětvích, jakož i v dřevozpracujícím průmyslu, montáži a vytváření policových systémů v prodejnách, panelů se vzorky při konferencích/kongresech, při uspořádání trofejí, drobností, pro čalounění, výrobu nábytku, pro audio komponenty a skříňky.

Vhodný aplikátor: 3M Tavná pistole Jet-melt Polygun LT

Obsah: 5 kg (11 liber)

Počet tyčinek v balení: 170

 
Průměr tyčinky: 16 mm
Délka tyčinky: 203 mm

Barva: čirá

Doplňkové parametry

Kategorie: Lepidla
Hmotnost: 5.364 kg
Aplikace: Tepelně citlivé povrchy, jako je potažený papír a reklamní materiály, Utěsňování kartonů, nábytek, čalounění a obrábění dřeva
Oblast použití: Automotive, Balení, Doprava, Elektronika, Nábytek, Reklama, Spotřební zboží, Stavebnictví, Všeobecný průmysl, Zpracování dřeva
Barva: Čirá
Chemická odolnost: Velmi dobrá
Odolnost proti UV: Velmi dobrá
Odolnost proti vlhkosti: Dobrá
Teplotní odolnost: + 60°C
Forma: EVA
Manipulační pevnost: 40 s
Pevnost ve smyku: 350 psi
Teplota tavení: 110° C
Typ spoje: Trvalý
Úplný čas vytvrzení: 24 hodin
Typ: Tavné lepidlo
Výrobce: 3M

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: