7980 3M štítkový materiál pro jehličkové tiskárny, bílý matný, archy 508 mm x 686 mm

Kód: 7000029168
195,25 Kč / ks 161,36 Kč bez DPH
2 týdny
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

7980 3M štítkový materiál pro jehličkové tiskárny, bílý matný, archy 508 mm x 686 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

7980 3M štítkový materiál pro jehličkové tiskárny, bílý matný, archy 508 mm x 686 mm

3M™ Materiál na štítky pro jehličkové tiskárny 7980 je 2,3 mil silný, matný bílý polyesterový štítkový materiál s 0,8 mil vrstvou akrylového lepidla 300 na natíraném sulfátovém papíru 90 lb.

  • Unikátní svrchní vrstva pro tradiční tisk na jehličkových tiskárnách, má však odolnost proti oděru v aplikacích čárových kódů.
  • Rychle přilnavé lepidlo má vysokou lepivost a skvělé vlastnosti při odtrhování.
  • 3M materiály na štítky zahrnují širokou škálu výrobků pro dlouhodobou trvanlivost a přilnavost s odolností vůči automobilovým chemikáliím i venkovnímu prostředí. Některé výrobky jsou materiály vyhovující UL/CSA, které mohou být potiskovány flexografickým nebo sítotiskovým procesem, ale také termotransferovým, digitálním, inkoustovým, laserovým nebo jehličkovým tiskem. Jsou k dispozici s mnoha fóliemi, jako je polyester, polypropylen a vinyl, až po farmaceutické papíry nebo syntetiku. Podrobnosti ke konkrétním výrobkům najdete na jednotlivých stránkách výrobků.
  • Potřebujete-li materiál na štítky, vzpomeňte si nejprve na výrobky 3M, které se používají na těchto klíčových trzích - automobily, elektronika, zdravotnické přístroje, stroje pro venkovní použití, zdravotní péče, zabezpečení, úřady, osobní péče, rekreační vozidla, letectví a kosmonautika, doprava, balení, výroba pěnových materiálů a obecné průmyslové využití.
  • Mezi typické aplikace 3M štítků patří sledování čárových kódů, systémy Track and Trace, štítky pro termotransferový tisk, tisk proměnných informací (VIP), štítky se značkami a pokyny, výstražné štítky, odolné samolepky, ochrana povrchu a maskování, laminování, ochrana před UV zářením, indikace zasahování, zničitelné štítky, indikace odlepení, omezení falšování, laminování, spojování a digitální okenní grafika.

Matná svrchní vrstva odolává degradaci v důsledku otěru, chemikálií, vlhkosti a větších teplotních výkyvů. Vhodné pro jehličkové tiskárny a ruční popisky. Lepidlo s vysokou lepivostí dobře přilne na podklady s nízkou povrchovou energií. 90 lib. krycí vrstva, možnost v arších Certifikován UL a odsouhlasen CSA.

Doplňkové parametry

Kategorie: Samolepící etikety
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: