89409 3M Xtract Hookit podložka, 150mm, tvrdá, červená

Kód: 7100270476
898,78 Kč / ks 742,79 Kč bez DPH
Skladem (6 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

89409 3M Xtract Hookit podložka, 150mm, tvrdá, červená

Detailní informace

Detailní popis produktu

89409 3M Xtract Hookit podložka, 150mm, tvrdá, červená

Záložní podložka 3M Xtract™ drží síťové kotouče a kotouče s čistým vzorem brusných otvorů (prodávají se samostatně) a pomáhá tak zajistit až 97% odsávání prachu. Má zúžený okraj, který zajišťuje přizpůsobivost a pružnost okrajů, což je ideální pro olepování peřím nebo smíchání lakované plochy tak, aby odpovídala zbytku obrobku.

Umožňuje bezpečnější pracovní prostředí.
Čistší pracovní prostředí je bezpečnější pracovní prostředí. Při použití s kotouči 3M Xtract™ Net pomáhá záložní podložka 3M Xtract™ umožnit až 97% odsávání prachu vznikajícího při broušení, čímž se snižuje expozice částicím přenášeným vzduchem a vytváří se zdravější, prakticky bezprašné pracovní prostředí. Tuto záložní podložku a síťový kotouč snadno připojíte k brusce s centrálním nebo samočinným vysávacím systémem a můžete začít využívat výhod prakticky bezprašného broušení.

Vyzkoušejte výhody systému 3M Xtract™.
Společnost 3M je váš komplexní obchod pro všechny vaše potřeby v oblasti broušení. Máme vše, co potřebujete ke zvýšení produktivity a kvality dílů ve vašem provozu, od síťových kotoučů po náhodné orbitální brusky, záložní podložky kotoučů a přenosné jednotky pro odsávání prachu. Techničtí odborníci společnosti 3M mají desítky let zkušeností s aplikacemi a průmyslem, aby vám zajistili správné brusivo a optimální systémové řešení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kotouče pro orbitální brusky
Hmotnost: 0.17 kg
Hodnota hustoty: Hodnota hustoty
Maximální Rychlost: 12000 rpm
Typ výrobku: Náhradní podložka
Typ brusného příslušenství: Háčky a smyčky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: