350040.02 Secumax 350, bezpečnostní nůž

Kód: MA.41.0795
Značka: Martor
427,17 Kč / ks 353,03 Kč bez DPH
2 týdny
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

SECUMAX 350 č. 350001 bezpečnostní nůž

Detailní informace

Detailní popis produktu

VĚTŠÍ UDRŽITELNOST PŘI ŘEZÁNÍ? VYZKOUŠEJTE SI TO SAMI.

SECUMAX 350 SE je náš trvale udržitelný všestranný model. Černé tělo rukojeti je vyrobeno z 98 % z recyklovaného plastu. Díky vyměnitelné hlavě nože 2v1 ji lze používat i dlouhodobě. Můžete s ním řezat všechny běžné materiály – od fólie a plastové pásky až po dvouvrstvou lepenku. Skrytá čepel chrání uživatele i balené zboží. Snadno se s ním také řežou lepicí pásky.

 

VŠECHNY HLAVNÍ PŘEDNOSTI V KOSTCE.

ROBUSTNÍ HLAVA NOŽE
Plastem potažená hlava nože o tloušťce 0,5 mm je mimořádně odolná. Proto tento SECUMAX 350 SE zvládne i mimořádně náročné řezání materiálu v logistice a výrobě.
 
ZAKRYTÁ ČEPEL
Obě řezné hrany hlavy nože jsou bezpečně chráněny – pro ochranu uživatele i zboží. Přesto máte k dispozici dostatečné ostří pro bezpečné řezání dvouvrstvých kartonových krabic a mnoho dalšího.
 
NÁHRADNÍ ČEPELE NALEZNETE ULOŽENÉ V RUKOJETI
Čepel vyměníte obzvláště snadno a bezpečně. Ručně otevřete rukojeť na vrchní straně. Tímto způsobem se dostanete k „zásobníku“ s náhradní čepelí. Současně uvolníte zámek robustní hlavy nože.
 
ERGONOMICKY TVAROVANÝ
Jste praváci nebo leváci? Na tom vůbec nezáleží, SECUMAX 350 SE se hodí pro obě ruce. Komfortní uchopení je podpořeno zaoblením po stranách a drážkovanou rukojetí.
 
UDRŽITELNÝ DESIGN
Udržitelný design MARTOR se zaměřuje na udržitelnost. Tělo rukojeti modelu SECUMAX 350 SE je vyrobeno z vysoce kvalitního recyklovaného plastu. Díky výdeji s měkkou rukdojetí je také navržen pro možnou pozdější recyklaci.
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezpečnostní nože a čepele
Hmotnost: 0.055 kg
Barva: Černá
Použití: Otevírání kartonů, Řezání balicí fólie, Řezání balicích pásek, Řezání kartonů až 2 vrstvý, Řezání provazů, Řezání stahovacích pásek, Řezání strečové fólie, Řezání vázacích pásek
Hloubka řezu: 6 mm
Instalovaná čepel: 3550.2
Rozměry (D x Š x V): 154 x 12 x 40 mm
S výměnnou čepelí: ANO
Stupeň Zabezpečení: Nejvyšší
Základní materiál: Sklolaminát

Safety knife MARTOR SECUMAX 350040 product video GB

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: